KOLOFON FORLAG AS
KOLORITT FORLAG AS

Nedre Slottsgate 5
0157 Oslo
Telefon: 22 82 51 00
Telefaks: 22 82 51 01
E-post:post@kolofonshop.noMed boken ADHD hos voksne – beretninger fra deres liv, har forfatteren Doris Ryffel-Rawak åpenbart nådd mange mennesker. (Boken er ikke oversatt til norsk). I denne boken, Vi føler oss annerledes, tar forfatteren helt bevisst sjansen på å formidle et dypere innblikk i den typiske symptomatikken ved ADHD hos voksne. Hun tilbyr også forklaringsmodeller. Mennesker med ADHD reagerer ofte annerledes i sine samliv, for de er mer impulsive og mindre tålmodige, alltid på søken etter et kick. De er derfor ofte i fare for å bli rusavhengige.

Stadig trues samlivet av konflikter og utenomekteskapelige forhold. Dette skjer selv i ekteskap som ellers fungerer bra. Tallrike fortellinger og utdrag av sykehistorier gir et innblikk i disse menneskenes verden. Ikke sjelden er disse menneskene særdeles elskelige, men likevel viser historiene deres et manglende engasjement og ofte er historiene bisarre.

Takket være forfatterens rike erfaring, kan hun i slutten av boken gi spesifike anbefalinger i forhold til behandling. Dessuten gir hun generelle råd for hvordan leve sammen med en med ADHD.

Denne 2. utgaven av Vi føler oss annerledes er omarbeidet og supplert av forfatteren. Dr. med. Doris Ryffel-Rawak er lege og spesialist i psykiatri og psykoterapi.